• darkblurbg

Management advies voor de transportsector nodig? De experts van Alvisa staan voor u klaar. Alvisa adviseert de managementlaag binnen de transportbranche al jarenlang over diverse kwesties betreffende bedrijfsovernames. Daarnaast bieden we ondersteuning aan directies op het gebied van strategie. Dus waar u als transportondernemer ook mee zit, u weet zeker dat u bij Alvisa een passende en op maat gemaakte oplossing krijgt. Plan hier een afspraak in met een van onze management adviseurs.

Management advies op maat in iedere situatie 

We begrijpen dat u eerst wat meer over ons wilt weten. Alvisa bestaat inmiddels zo’n vijfentwintig jaar. De gezichten achter Alvisa zijn Henk Schakelaar en Marianne Zwaneveld. Zij zijn beiden echte specialisten en hebben tijdens hun werkende leven al veel ervaring binnen de transportsector opgedaan. Op het gebied van financiën en bedrijfsvoering in de transport zijn er geen betere adviseurs te vinden. Dit maakt dat ze het juiste advies kunnen geven aan management binnen de transport. Wilt u weten waar ze zich mee bezig houden? Bekijk dan de pagina met referenties.

Advies bij bedrijfsovernames 

Wij bieden u expertise die u goed kunt gebruiken tijdens een bedrijfsoverdracht in het transport. We leren elkaar eerst kennen door middel van een vrijblijvend gesprek en besluiten dan of we een (uiteraard vertrouwelijke) werkrelatie met elkaar aangaan. In dit gesprek definiëren we de verwachtingen en motivatie van het management en hoe we hen hierin het beste kunnen voorzien van advies. Weten hoe we u kunnen ondersteunen tijdens dit proces? Wij geven u hier meer informatie.

Advies bij directiestrategie of commerciële strategie 

Onder management advies voor transport valt bij Alvisa ook strategisch advies. Wij behandelen management vraagstukken op het gebied van organisatie en de financiën in het transport. Denk aan onderwerpen als risicospreiding, continuïteit, structuur en het ontwikkelen van een commerciële visie. Wij vertellen u er graag meer over tijdens een verkennend gesprek.

Op zoek naar dé management adviseur in de transport?

Neem contact op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)528 398 111. Liever mailen? Dat kan ook: info@alvisa.nl.