bedrijfsovername adviseur voor transportondernemers

Team Alvisa

Het team van Alvisa bestaat uit twee adviseurs: Henk Schakelaar en Marianne Zwaneveld.

Henk Schakelaar is specialist in bedrijfsovernames en opvolging. Hij beheerst diverse waarderingsmethoden, houdt zich met name bezig met de financiële kant van de zaak en zorgt voor gedegen financiële informatie in het memorandum. In de besprekingen met een beoogd koper of opvolger, is Henk Schakelaar een ervaren en goede onderhandelaar. Hij weet uit ervaring dat onderhandelingen een eigen – soms  verrassende – dynamiek krijgen en hoe daarmee om te gaan. Hij bewaakt uw belang, zorgt voor rust in de tent en maakt dat de gewenste deal rondkomt.

Marianne Zwaneveld organiseert en bewaakt het hele verkoopproces of overnameproces vanaf  opdracht tot afronding van de transactie. Zij houdt zich bezig met het zoeken naar koop- en verkoop kandidaten en het opstellen van de niet-financiële informatie in het informatiememorandum. Incidenteel ondersteunt Marianne Zwaneveld bedrijven bij hun communicatie en contracten met verladers (tenders, tarieven) en denkt zij mee over de commerciële strategie. Daarbij kijkt zij ook naar mogelijke partners of verladers over de grens. Voordeel is haar talenkennis, naast Engels en Duits ook Frans en Italiaans.

Twee ervaren partners met veel kennis van de bedrijfstak logistiek zetten zich voor u in, ieder met hun eigen expertise.